Zgomotul și Furia

Jun-28

28 iunie 2024
Zgomotul și furia este un proiect experimental demarat de Iordache și Oigăn în 2015 și care a trecut prin câteva reîncarnări foarte diferite în București, la Cluj și pe litoral. Ceea ce s-a păstrat a fost latura avangardistă și relativ bizară.
Zgomotul și furia a renăscut ca acțiune muzical-performativă anul acesta, prin două concerte la Zadar Bar - loc esențial al avangardei muzicale bucureștene - și la Gourmet Pub, o adevărată oază a muzicii creative din Galați.
Saxofonistul Iordache a cântat cu grupurile Creativ al lui Harry Tavitian și Corneliu Stroe - în anii ‘80 - cu Sarmalele reci, Jazz Unit (grupul bucureștean al pianistului Lucian Ban, înainte de emigrarea în SUA) și cu Ada Milea în anii ‘90. În 2003 și-a format propriul grup de jazz numit chiar Iordache și tot de atunci este membru al formației rock Kumm.
Oigăn este chitaristul și, alături de Kovacs Andras, fondatorul grupului rock Kumm, liderul grupului Moon Museum, cântă sub nume propriu și colaborează de câțiva ani cu formația Robin And The Backstabbers.
Suport artiști: 40 RON
Rezervări: incubator13ro@gmail.com

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay