Ziua Îndrăgostiților @ TRATTORIA TOSCANA

Feb-14

14 februarie 2024
Petreceți o seară de neuitat (sau două) cu persoana iubită la Trattoria Toscana! În serile de 14 și 15 februarie, vă așteptăm să vă bucurați de o experiență unică și romantică de Valentine's Day.
Într-un decor autentic toscan, vă invităm să experimentați magia unei cine deosebite, unde fiecare fel de mâncare este pregătit cu pasiune și atenție la detalii. Deliciile gastronomice și vinurile premium vă vor răsfăța simțurile, oferindu-vă o călătorie culinară de neuitat.
Pe lângă savoarea bucatelor, muzica va completa perfect această seară romantică, aducând o notă de căldură în inimile voastre.
Rezervați-vă locul acum pentru a vă asigura că veți face parte din acest eveniment deosebit! Surprindeți-vă jumătatea cu o seară memorabilă la Trattoria Toscana, unde pasiunea pentru gastronomie și romantismul se împletesc într-o armonie perfectă.
Vă așteptăm cu drag să vă bucurați de o seară de neuitat, unde fiecare moment este plin de iubire și bunătate! 
V-am pregăti și un meniu special pentru aceste două zile de sărbătoare:
*Creveți Piri-Piri
*Somon Marinat în Miso
Orez Prăjit cu legume, murătură de castraveți și alge marine
*Înghețată artizanala prăjită, sos de capșuni și lemongrass, sponge de cocos

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay