Tabăra de muzică și dans popular secuiesc din Szászcsávás (HU)

Jul-17

Vă invităm cu drag pe toți, mici și mari, fie că veniți singuri, cu prietenii sau cu întreaga familie, să vă alăturați pentru câteva zile de companie plăcută și experiențe minunate.
Dansatorii începători și avansați, precum și muzicienii, beneficiază întotdeauna de o atenție specială. Prin urmare, experiența anterioară nu este un criteriu pentru înscrierea la tabără!
Deja din 2004, vizitatorii se bucură de ospitalitatea din Ceuas.
Directorul artistic al taberei este Ádám Gyémánt, un tânăr maestru al artei populare, care, împreună cu Hortenzia Lőrincz, va preda dansurile avansate, în timp ce Móric Máté și Anna Kiss îi vor introduce pe începători în secretele dansurilor din Ceuas și ale dansurilor masculine din Gănești.
Instruirea instrumentală va fi asigurată de muzicienii locali.
Diminețile și după-amiezile vor fi dedicate lecțiilor de instrumente și cursurilor de dans pentru participanți, în timp ce seara vor putea aplica noile lor abilități la petreceri de dans. Pe parcursul zilei, vor exista, de asemenea, oportunități de participare la programe tematice.
Taxa pentru tabără este de 110 EUR, care include cazarea la familii locale, trei mese pe zi și participarea la activități.
În prima zi, după sosire, îi vom întâmpina pe vizitatori cu o petrecere de deschidere cu dans. În ultima zi, duminică, după micul dejun, vom încheia evenimentul cu o slujbă de închinare comună.
Așteptăm cu drag pe toată lumea!
Înscrieri: https://forms.gle/CPrTMqbBCCp87XAW9

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay