STREET & TrackDay

Apr-20

După luni de hibernare monștrii de sute de cai putere ies la atac în inima țării, pe circuitul Transilvania Motor Ring din Mureș!
Te așteptăm pe 20-21 aprilie la Etapa 1 - Clasa Street & TrackDay.
Trei circuite, zeci de mașini, de la motoare de peste 900 de cai putere, la mașini de stradă, toate pregătite să-și testeze performanțele, pe circuit.
Am spus 3 circuite? Da!
Avem noutăți!
Pe circuitul mare vom vedea piloții de la Pro și SemiPro.
Îi vom vedea cum se antrenează, vom vedea mașinile de aproape la paddock, vom putea simti forța mașinilor de competiție și adrenalina pură cu un Drift Experience spectaculos.
Al doilea circuit este cel dedicat clasei Street; împrejmuit de grafiti, culoare, lumină, spectacol.
Aici la finalul antrenamentelor ne vom bucura de un Drift Games impresionant.
Clasa Street, cea mai tânără si îndrăgită din clasă Campionat, a avut în 2023 o evoluție extraodinară, a crescut frumos și a adus peste 50 de oameni pasionați, adevărați campioni astăzi.
Mulți dintre piloții participanți sezonul anterior la Clasa Street, trec anul acesta la următorul nivel; îi vom vedea pe circuitul mare la clasa SemiPro.
Anul 2024 vine cu noutăți. Clasa Street va purta numele de Street Open, deschisă către Performanță, primul pas către clasele superioare. O altă noutate este că din 2024 vom vedea la acestă clasă Battle-uri, după competiția propriu-zisă, între cei mai buni primii clasați piloți.
Al treilea circuit este pentru Amatori.
O altă noutate este că se înființează clasa Street Legal.
Această clasă este dedicată tuturor pasionaților care dețin permis de conducere și au o mașină cu tracțiune spate.
Oricine este binevenit.
Nu este necesar un curs de drifting, trebuie doar să te înscrii pe platforma www.rodrift.ro, să citești cu atenție regulamentul, să semnezi câteva documente și să te înscrii în etapă.
Vom asigura un nou circuit, independent de cel de la Street Open, unde sunt așteptați și toți băieții care “se dau” pe drumurile publice sau în parcări.
Este de fapt clasa care nu mai oferă nicio scuză celor care în prezent sau viitor, pun viața lor și a celorlalți în pericol pe străzi. Prin această clasă oferim cadrul legal și sigur pentru pasiunea lor.
Pentru că așa cum știm deja, Campionii sunt doar pe circuit, nu pe șosele!

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay