Neliniște

May-24

la Sala Mică

Spectacolul este nominalizat la Premiile UNITER 2024 la următoarele categorii: Cel mai bun lighting design (Cristian Niculescu) şi Cea mai bună scenografie (Velica Panduru)

După ce spectacolul „Villa Dolorosa“ de Rebekka Kricheldorf, pus în scenă la Sala Mare în 2020, a fost nominalizat la Premiul UNITER pentru Cel mai bun spectacol, reputatul regizor Theodor-Cristian Popescu revine la Teatrul Naţional Târgu-Mureş – Compania „Liviu Rebreanu“ cu o nouă producţie, de această dată programată la Sala Mică. Piesa „Nelinişte“ de Ivan Vîrîpaev va beneficia de viziunea mereu proaspătă şi neconvenţională cu care Theodor-Cristian Popescu şi-a obişnuit publicul.
Dramaturg complex și implicat în adâncimile sociale și psihologice ale omului contemporan, Ivan Vîrîpaev propune o poveste foarte actuală, în care vom regăsi ecourile știrilor de ultimă oră, dar și pe cele ale unor evenimente istorice mai îndepărtate, pe care trecerea timpului nu a reușit decât să le acutizeze.

Spectacolul e recomandat persoanelor cu vârsta peste 14 ani.

Reprezentaţia va avea loc vineri, 24 mai, de la ora 17.00, la Sala Mică.

Biletele pot fi achiziţionate online de pe https://teatrunational.biletmaster.ro/.../44004093/Neliniste

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay