Luiza Zan și Gyárfás István Trio

Jun-26

Luiza Zan vine la Republic Hub să anime spiritul jazzului de înaltă clasă. Cu o carieră care se întinde pe mai multe decenii, Luiza Zan a captivat publicul cu timbrul său vocal distinctiv și prin performanțele electrizante.
Artista are colaborări cu muzicieni de renume și a cântat la festivaluri internaționale de muzică. Cu un repertoriul care combină liniile clasicele ale jazz-ului cu reinterpretări moderne și compoziții originale, Luiza este o prezență scenică de excepție.
La Republic Hub, Luiza Zan combină emoția cu jazzul alături de trupa Gyárfás István Trio, din Budapesta.
Gyárfás István Trio, una dintre cele mai apreciate trupe de jazz din Ungaria, reunește talentul a 3 muzicieni – Gyárfás István la chitară, Oleg Belkine la contrabas și Sárkány Sándor la tobe. Trio-ul combină pe scenă o fuziune captivantă de stiluri muzicale, de la jazz clasic la influențe con-temporane.
Gyárfás István, liderul trupei, se remarcă prin virtuozitatea sa la chitară și pentru abilitatea de a transforma fiecare notă într-o poveste muzicală. Performanțele live ale trupei sunt caracterizate printr-o combinație unică de tehnică desăvârșită, improvizație spontană și emoție pură.
Hai să asistăm la o seară de jazz la scenă deschisă, într-o interpretare de excepție.
Bilete: https://republicproduction.ro/.../luiza-zan-gyarfas-istvan/
Program:
19:00 Acces general (open doors)
20:00 Concert Luiza Zan și Gyárfás István Trio
Prețuri bilete:
60 RON pre-sale (valabil până în data de 25 iunie)
70 RON (acces în ziua evenimentului)

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay