Craiasa Zapezii (HU)

Feb-22

Recomandat pentru vârsta de 5 ani și peste

Distribuția:
Éva Halmágyi
Dániel Szabó
Rozália Máthé
Katalin Gönczy
Ágnes Gáll
Dezső Bonczidai
Tímea Nagy
Péter Cseke

Dramaturg: Márk Oltean
Coregraf: Eszter Bíró
Designeri: Anna Zorka Maróthy și Viola Lengyel
Asistent de design: Erika Iszlai
Compozitor: Hanna Cseri

Regizor: RITA BARTAL KISS, laureată a Premiului Blattner Géza

Povestea lui Gerda și Kay se desfășoară ca o fabuloasă poveste despre loialitate, împletind subtil mistere în acțiune, simboluri și transmitând o lecție despre puterea și forța incontestabilă a inimii și a bunătății. Regina Zăpezii poate fermeca cu "magia sclipitoare", captivând băiatul în vraja rece a rațiunii și inteligenței, dar doar companionul său credincios, desculț, înfruntă curajos fiecare pericol și obstacol pentru a-l salva și recupera. Conform legilor poveștii, Gerda are întotdeauna ajutoare: o pereche de ciori binevoitoare, un rege și o prințesă nobile, o fată hoață, un cerb zburător cu abilități magice și o bătrână înțeleaptă. Când fata ajunge în camera rece a palatului Reginei Zăpezii, ea poate sparge doar lanțurile reci de gheață de pe inima băiatului cu puterea fierbinte a lacrimilor lui.
Această poveste colorată, complexă, construită cu simplitatea naivității, se numără printre cele mai frumoase scrieri ale lui Andersen.

Ora: 9:30 și11:00

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay