Târgul Mureșenilor

May-21

21 - 25 mai 2024
In perioada 21-25 Mai vă așteptăm cu brațele deschise la târgul "Târgul Mureșenilor" in Piața Teatrului din Târgu Mureș, între orele 09:00-21:00.
Expozanți, meșteșugari, producători locali și artizani vor fi prezenți la acest târg, cu produse tradiționale, hand-made și de artizanat, precum și românești, bijuterii și produse lucrate manual, creme și săpunuri naturale, lavandă, aranjamente florale, dar și alte produse pe care vă invităm să le descoperiți. 
Și pentru că asta nu e tot, pregătiți-vă să vă delectați simțurile cu preparate gustoase: plăcinte și cozonaci de casă, pâine proaspătă, standuri cu baklava și dulciuri turcești, băuturi îmbietoare, dar și alte bucate alese.
‼️Prioritate la înscrierea la acest eveniment îl au producătorii din județul Mureș.‼️
Recomandăm vizitatorilor să poarte mască de protecție, să păstreze distanța de siguranță față de alte persoane și să se dezinfecteze cât mai des pe mâini.
___________________________________________________
Persoanele care doresc să își expună comercializeze produsele în cadrul acestui târg sunt rugate să apeleze la nr. de telefon: 0748 912 460 - Florina Cantor. 

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay