Rural Getaway in Saxon Transylvania

May-24

24 - 26 mai 2024
CarpatBike și Valea Verde vă invită călduros la o escapadă de weekend încântătoare pe dealurile pitorești din sud-estul Transilvaniei. Răsfățați-vă cu trei zile încântătoare de ciclism, împletite cu o experiență de degustare de brânzeturi și vinuri artizanale. Acest tur de ciclism promite să vă scufunde în istoria, cultura și tradițiile bogate ale Transilvaniei săsești.

Program:
 Ziua 1 (24 mai) - Sosire individuală în satul Cund și scurtă plimbare de încălzire
Sosind în jurul prânzului în satul izolat Cund, oaspeții vor primi o primire călduroasă din partea gazdei noastre, Jonas Schafer. În Cund, Jonas a întreprins restaurarea unor case vechi, aducând luxul de 3-4* în această bijuterie ascunsă. Satul trece printr-o renaștere, îmbinându-se perfect cu tradițiile sale străvechi.
În această după-amiază, veți avea ocazia să vă cufundați în viața rurală din jurul satului pitoresc Cund. Alegeți să vă îmbarcați pe un traseu de drumeție din Cund spre satul vecin sau optați pentru o scurtă plimbare de încălzire cu bicicleta în apropiere de Cund. Alternativ, dacă relaxarea este la ordinea zilei, bucurați-vă de piscină sau aranjați o plimbare cu căruța pe dealuri.
Ziua 2 (25 mai) - Pedalând de la Cund la vinăria Villa Vinea
Ziua de azi marchează începutul aventurii noastre cu bicicleta și vinul. Acoperind un traseu de 40 km, vom explora vinăria Villa Vinea și satele adiacente. După o pauză de prânz și un tur al vinăriei, ne vom trasa traseul înapoi spre Valea Verde, descoperind sate pitorești ascunse cu biserici de lemn, stâne de oi locale și traversând păduri. Aveți opțiunea de a alege fie traseul mai ușor pe pvaed, fie cel mai dificil, pe poteca de pietriș care duce la vinărie.
 Ziua 3 (26 mai) - În jurul dealurilor și degustare de brânzeturi
După o seară medievală și un mic dejun revigorant, astăzi ne vom antrena picioarele cu un traseu frumos de pietriș, pădure și asfalt, trecând prin frumosul sat UNESCO Biertan, oferind ocazia de a savura viața pastorală din Transilvania săsească. Plecare după-amiaza târziu, nu înainte de a ne bucura de o uimitoare sesiune de degustare de brânzeturi artizanale de la Manufactura de Branza.
De asemenea, putem personaliza turul pentru călătorii care doresc să se alăture doar pentru 1 sau mai multe zile.
Vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă personalizată la home@carpatbike.ro.
Dacă vă înscrieți înainte de 1 martie, veți beneficia de o reducere de 5% la pachet.

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay