Pe cine ai iubit, Madách? - Târgu Mureș (HU)

Feb-21

21 februarie 2024
Data: 21 februarie 2024, ora 18:00
Locație: Palatul Culturii Târgu Mureș, sală mică
Biletele sunt disponibile în avans la casa de bilete a Palatului Culturii!
0365451034 (marți-vineri: 09:00-15:30, sâmbătă-duminică: 09:00-14:00)
Difuzoare:
Anna Majthényi - Ilka Kilyén
Frater Erzsébet - Ilka-Kristziu Ritziu
Imre Madách - Csaba Györfi
Compozitor: Csaba Boros
Decorator - costumier: Cristina Breteanu
Regizor - coregraf: Csaba Györfi
Imre Madách a trăit în strânsoarea mândriei de renume mondial a literaturii maghiare, femeile care i-au definit viața și operele, Anna Majtényi și Erzsébet Fráter. În timp ce lumile complet diferite ale soacrei și norei, atât fundamental, cât și în mici detalii, se luptă între ele, scriitorul blând care trăiește pentru creație se macină între ele. Bătăliile lor sunt purtate pentru stăpânirea exclusivă a iubirii scriitorului.
Ambele femei vor să vină curate înaintea Domnului, să-și facă bilanțul vieții de până acum și să caute liniștirea. În spectacolul nostru, personajele noastre dezvăluie evenimentele definitorii ale vieții lor, forțele motrice ale acțiunilor lor, gândurile și sentimentele lor cele mai intime și îl evocă pe Imré Madách, deja mort.
O temă eternă, aproape cotidiană: opoziția și ostilitatea soacrei și norei și durerea neputincioasă a bărbatului care le iubește pe amândouă.
Așa a trăit Imre Madách și a creat Tragedia omului.

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay