PARFUMERIE (HU)

Feb-25

Încheiem anul 2023 cu o adevărată producție de succes, una din cele mai de succes comedii romantice de crăciun, Parfumeria. Fermecătoarea poveste de dragoste din 1937 a autorului Miklós László (care, după o carieră în Ungaria a avut succes după succes în America) este cunoscută în întreaga lume prin producții de film și de teatru.

Anii ʼ30, o drogherie în centrul Budapestei, în timpul nebuniei de crăciun. Dar parcă sărbătoarea n-ar vrea să se împlinească fiindcă, la fel ca miresmele, dorințele lucrătorilor magazinului se învârt fără oprire în aer, zăpăcind pe toată lumea. Toți își caută fericirea în plasa încâlcită a dragostei: unii vor aventură, alții, liniște. Scrisorile lor de dragoste îi zboară spre depărtări care n-ar putea fi mai aproape de ei.

Povestea de bază se întregește cu umorul celor mai însemnați creatori ai teatrului maghiar: veți vedea varianta dezvoltată a fraților Mohácsi, în regia lui János Mohácsi.

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay