Parfumerie (HU)

Apr-15

Teatrul va încheia anul 2023 cu un adevărat succes de Crăciun, una dintre cele mai populare producții ale sale, comedia romantică "Parfumeria". Povestea de dragoste fermecător de comică a lui Miklós László, scrisă în 1937, este o poveste de succes în America după cariera sa în Ungaria, fiind păstrată în adaptări cinematografice și producții teatrale cunoscute în întreaga lume.
O farmacie din centrul Budapestei în anii 1930, în plină nebunie a Crăciunului. Cu toate acestea, sărbătoarea iubirii pare să nu vrea să se împlinească, căci dorințele angajaților magazinului, ca și parfumurile, circulă necontrolat în aer, derutându-i pe toți. Cu toții sunt în căutarea fericirii în țesătura încâlcită a iubirii: unii pentru emoție, alții pentru reasigurare. Scrisorile lor de dragoste îi duc la o distanță care nu ar putea fi mai apropiată.
Povestea de bază este completată cu umor de cei mai remarcabili artiști ai teatrului maghiar: publicul are parte de o versiune actualizată a fraților Mohácsi, în regia lui János Mohácsi.


Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay