JazzyBIT@Muzeul Județean Mureș - Secția de Științele Naturii

Jul-13

13 iulie 2024
Gata pentru al doilea concert de anul ăsta?
Suntem foarte, dar FOARTE încântați să vă anunțăm că de data asta venim cu un comeback, și anume prietenii noștri de la JazzyBIT.
După ce ne-au încântat cu prezența lor la prima ediție a acestui proiect, i-am rechemat după 3 ani să ne mai încânte odată. Între timp au umblat cu muzica lor prin tot felul de țări, cine știe cu ce surprize vin…
Pentru cine nu știe, JazzyBIT este un trio de loud jazz din Timișoara compus din Teodor Pop (pian, claviaturi), Mihai Moldoveanu (bas) și Szabó Csongor-Zsolt (tobe). Acești trei artiști talentați oferă o combinație energică de jazz și rock, presărată cu blues, latin și funk.
Ne vedem cu ei la Muzeul Județean Mureș - Secția de Științele Naturii, unde și de data asta vă îndemnăm să aduceți pături, mâncare și tot ce mai vreți pentru confort și pentru a vă bucura din plin de fiecare moment al serii.
Program:
 17:00 - 20:00 Chill & Vinyl.
 20:00 Concert.
Intrarea la eveniment este liberă și se va face în limita locurilor disponibile.
Proiect organizat de Asociația ASCOOLT, în colaborare cu Organizația Culturală facem.

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay