Petőfi Sándor: JÁNOS VITÉZ (HU)

Jun-12

12 iunie 2024
Cine nu cunoaște povestea băiatului orfan, ciobanul Kukorica Jancsi, care este despărțit de iubirea lui de către soartă și devine eroul mondial, János Vitéz? Indiferent de câte aventuri și lupte eroice îl așteaptă în călătoria sa, János Vitéz nu uită niciodată iubirea sa pentru Iluska - până când în cele din urmă o regăsește în Tărâmul Zânelor, țara fericirii eterne.
Spectacolul, creat cu ocazia aniversării a 200 de ani de la nașterea lui Sándor Petőfi, prezintă întreaga lucrare, însoțită de muzică live și animație cu nisip proiectată. Creatorii spectacolului János Vitéz au produs elementele de decor, recuzita și costumele cu atenție la mediul înconjurător.
Raport detaliat despre spectacol în emisiunea "Kultúrcsepp" de pe Erdély TV: https://youtu.be/I9Vu7l3rEIQ Recomandări video:
Locație: Teatrul Ariel (str. Nyomda / Poligrafiei 4.)
Data și ora: Miercuri, 12 iunie, 18:00
Imediat după spectacol, de la 19:30, invităm cu drag publicul la Ariel Studio (aceeași locație, etajul 1 al Teatrului Ariel) pentru lansarea de carte a renumitului creator al animației cu nisip prezentate în spectacol.
SÁNDOR PETŐFI: JÁNOS VITÉZ – CU DESENE PE NISIP DE FERENC CAKÓ – organizat de Editura Equibrilyum. Ferenc Cakó va discuta cu Orsolya Kányádi.
Informații: +40 747 942 181 (SMS, mesaj WhatsApp de asemenea), arielszinhaz@gmail.com

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay