Festivalul Lavandei 2024- Madaras

Jun-20

1 - 23 iunie 2024
Zilnic din 01 până în 23 IUNIE 2024 , intre orele 9 – 21!
Locatia: https://maps.app.goo.gl/gm3q7fk5RfozPG5V7
comuna Mădăraș- la 25 km de Targu Mureș ( Recomandat traseul prin Pănet)
-Pe o suprafață de 50.000 metrii pătrați (cât 10 terenuri de fotbal).
Vă întâmpinăm cu peste 10 decoruri pentru fotografii, stand-uri cu produse pe bază de lavandă, mâncare tradițională, cafea cu lavandă, ciocolata cu lavanda, sirop cu lavandă, bauturi răcoritoare, etc.
Ce puteti găsi/experimenta?!
- Închiriere rulotă pentru a te bucura de linistea noptii si o cafea proaspătă lângă lavandă
- Decoruri uimitoare pentru fotografii ca in Provence!
- Standuri care o să servească: - Produse pe bază de lavandă direct de la producător, băuturi răcoritoare, mâncare tradițională și specialități, înghețată, kurtos, langos, cafea cu lavandă, ciocolată de casă cu lavandă, vată de zahăr, ...etc.
- Plimbări cu bicicleta lângă lanul cu lavandă.
- Picnic cu familia, pe deal, lângă lanul de lavandă pe o pajiste verde.
- Vă punem la dispozitie mai multe decoruri la care o sa aveti acces pt fotografiile propri si asta cu bucuria de a fi prezenți pe unul dintre cele mai mari câmpuri de lavandă din țară.
- aveți nevoie doar de un telefon mobil, buna dispoziție, creativitate... iar ce mai e necesar pentru o poză de neuitat, va este oferit de natură.
- Ședințe foto profesionale cu fotografii nostri, in weekend-uri. Fotografiile o sa le puteti descarca dupa cateva zile de pe un link de download! ( sedintele pot fi de familie, fashion sau cu mai multe persoane, logodna, save the date, trash the dress etc.)- Costul 200 ron.
- Zeci de locuri de campare cu cortul personal sau rulota, chiar lângă lavandă, pe o pajiste de lucernă. Experiența de a te plimba seara prin lavandă, prin sat sau de a te trezi dimineața și a bea cafeaua lângă lavanda, credem ca este de neegalat! (costul este de 25 lei/cort/noapte, 50ron/rulota/noapte, -plus buchetul de flori a cate 15lei/pers; veti avea inclusa parcarea pt masini, apa potabila si toalete ecologice).
- Deconectare de la rutina zilnică și o ieșire minunată în natură.
Costul total: obligativitatea ca fiecare participant cu vârsta de peste 10 ani sa achiziționeze un buchet de lavandă (de la producător) în valoare de 15 lei la punctul de intrare de lângă lavandă.
Pentru detalii și alte informații ne puteți contacta pe pagina de Facebook sau la:
0740107135 - Ovidiu Roșca
0744429066 - Bela Borbely
Vă așteptăm cu drag!
*Intrebari frecvente/raspunsuri:
1. Vizitele vor fi permise zilnic timp de 3 săptămâni si 4 weekenduri, intre orele 9-21 din data de 01 iunie-pana in 23 Iunie 2024
2. Nu este nevoie de rezervare prealabilă! Vom fi acolo în fiecare zi din săptămână intre orele 9 - 21.
3. Lanul de lavandă este în comuna Mădăraș jud Mureș, la 20 km de Târgu Mureș, ( atentie mai este loc. Madaras si in Harghita).
4. Cazare, vă recomandăm să rezervați în Târgu Mureș sau sunati la 0752214490 pentru un nr.redus de locuri de cazare in sat.
5. Anul acesta avem standuri cu mâncare, însă puteți să vă aduceți ce doriți pentru a avea parte de un picnic în natură!
6. În cele 4 weekenduri vă puteți face programări la ședințe foto profesionale cu fotografii noștri, (ulterior pozele le veți putea descărca de pe un link de download online). Așteptăm mesaj în privat cu data si ora în care doriți sa veniți, numele, nr de telefon.
7. Recomandăm ruta prin Targu Mures- Pănet, pt ca e asfalt. Dacă alegeti sa veniti prin Band ruta va include si cativa km de drum cu piatra :
Locatia exactă: https://maps.app.goo.gl/gm3q7fk5RfozPG5V7
8. Este permis cu animale de companie, conditia este ca in lanul cu lavanda, acestea sa fie tinute in brate.
Așteptăm cu drag să ne cunoaștem și să vă bucurați de ieșirea în natură!
Sunteti iubiti!

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay