Mii și Mii de Iubiri | Poe-jazz cu dragoste și haz

Feb-24

24 februarie 2024
Jazz the night away! Anul acesta, 24 februarie la Incubator 13 e cu jazz, improvizație și versuri.

Un proiect gândit din intersecția muzicii și-a poeziei, "Mii și Mii de Iubiri" (așa cum se vede luna aceasta) e rezultatul întâlnirii și al căutărilor a patru artiști. Cei trei muzicieni cu vastă experiență concertistică - Ana Maria Galea, Daniel Csikos și Vaughn Roberts - deschid întodeauna o poartă pentru colaborările și improvizațiile libere alături de alți artiști. Tema iubirii este cea care i-a inspirat pe aceștia pentru un proiect sincretic care îmbină poezia și jazz-ul. Cuvântul rostit de actrița Anca Loghin și combinația dintre voce, trompetă și pian vor completa profunzimea momentului artistic.

Un proiect complex care redă, atât prin teme standard de jazz preponderent lirice, compoziții proprii și improvizație liberă, poezie, multitudinea stărilor pe care le putem experimenta atunci când ne îndrăgostim.

Suport artiști: 50 ron
6 locuri pentru elevi și studenți - 25 ron

Rezervări: incubator13ro@gmail.com

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay