EVEREST DREAM -TÂRGU MUREȘ- GUINNESS CONCERT PIANO TOUR 2024

Feb-25

EVEREST DREAM - 𝐓Â𝐑𝐆𝐔 𝐌𝐔𝐑𝐄Ș - GUINNESS CONCERT PIANO TOUR 2024
TÂRGU MUREȘ - Palatul Culturii, Sala de concerte
25. FEBRUARIE 2024, DUMINICĂ, orele 18°°
Biletele pot fi achiziționate la caseria Palatului Culturii de luni până vineri, în limita programului de lucru, sau înaintea concertului. Prețul biletelor este de 30 lei.
………………………………………………………………………..
Imn la înălțime - EVEREST DREAM - GUINNESS CONCERT PIANO SHOW
Un concert-show de pian va fi unul dintre cele mai remarcabile evenimente ale acestui an în Târgu Mureș. Concertul, intitulat „Everest Dream” (Imn la înălţime), este conceput și organizat de pianistul orădean Thurzo Zoltan, deţinător al două titluri mondiale„Guinness World Records”.
În2024, luna februarie, agenda evenimentelor culturale din Târgu-Mureș se va îmbogăți cu un concert-show aparte, cu un artist care și-a dovedit abilitățile la nivel internațional.
Evenimentul, intitulat „Everest Dream” (Imn la înălţime), este conceput și organizat de pianistul orădean Thurzo Zoltan, deţinător al două titluri Guinness World Records. De data aceasta, artistul va urca pe scena Palatului Culturii, Sala de Concerte, în data de 25 februarie 2024, duminică, orele 18°°.
Biletele pot fi achiziționate la caseria Palatului Culturii de luni până vineri, în limita programului de lucru, sau înaintea concertului. Prețul biletelor este de 30 lei.
„Concertul din 25 februarie, care va avea loc începând cu ora 18.00, va fi un spectacol extraordinar, pentru care m-am pregătit mult. Îmi place să ies din tiparurile muzicale, deoarece acolo găsești trăiri noi și marcante cu intensități noi pozitive. Eu, fiind, în principiu, un pianist de muzică clasică, de data aceasta, voi depăși barierele stilului meu „de a fi”, și voi face crossovere în mai multe stiluri muzicale, unde pianul va răsuna pe plan classic, dar și în stiluri moderne, cum ar fi jazz, café concert sau melodii celebre de muzică ușoară”, anunță Thurzo Zoltan.
Concertul va fi susținut într-o atmosferă atipică, cu show de lumini, piese interpretate și improvizate live, atât în întuneric, în iluminare specială, la lumina lumânărilor, cât și în plină lumină a sălii Porolissum. Vom explora împreună cu public multe stări și stiluri muzicale, sugerând intensitatea trăirilor provocate de muzică sau, din contră, sobrietatea și intimitatea altor momente. Doresc să realizez evenimente menite să unească oamenii, indiferent de etnie, prin limbajul universal al muzicii”, a mai declarat pianistul recorder orădean.
Concertul din 25 februarie va avea în program lucrări de: Anton Pann, George Enescu, Fr. Chopin, Franz Liszt, J.S.Bach, Hans Zimmer, Jule Styne, S.Rachmaninov, Ella Fitzgerald, Louis Armstrong, Frank Sinatra, Zoltán Kodály, Vasily Prisovsky, George Gershwin, Serge Bortkiewicz, Fabrizio Calligairs, Leslie Bricusse, Keith Jarrett, John Lennon, Paul McCartney, Joseph Kosma, Henri Mancini, Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Dooley Wilson, și jazz standards.

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay