Crama Hamangia I Degustare de vinuri

Sep-21

21 Septembrie
Dobrogea este o lume veche, feerică, numele ei se contopește cu conflicte istorice, mituri antice si amintirea așezământelor dispărute de mii de ani.
Istoria Cramei Hamangia a început în urmă cu peste 100 de ani. Inițial, ea a fost scrisă de Necula Bălan, bunicul actualului proprietar al cramei, care s-a mutat în perioada interbelică în fostul sat Hamangia, acum denumit Baia, din județul Tulcea.
Fiecare gamă din vinurile Cramei Hamangia duce aceste povești și istoria locului mai departe purtând câte un simbol cu trimitere în zona deltaică din care provine.
Despre semnificația acestor simboluri și povestea vinurilor vom afla mai multe de la sommelierul Anamaria Zăgrean.

Ce vom degusta:
• Pagaia Sauvignon Blanc
• Pagaia Fume
• Ataman Rose
• Ataman Merlot
• Pagaia Merlot & Cabernet Sauvignon Special Edition

După cum deja v-ați obișnuit, vinurile vor fi acompaniate de platou cu brânzeturi și mezeluri și pot fi cumpărate/comandate după eveniment.

 Data: Joi, 21 Septembrie, ora 19,00
 Locația: Winekooltour, str. Călărașilor nr. 100
 Taxa de participare: 100 lei/persoană

 Locurile sunt limitate, iar participarea la eveniment necesită rezervare prin email hello@winekooltour.ro, mesaj privat pe pagina noastră de Facebook sau la numărul de telefon 0772 205 488 .

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay