Expoziție ''Angeli Mundi''

Jun-20

4 - 21 iunie 2024
Originară din Târgu-Mureș, Erna Judith Berger Moise (n. 1962) este cunoscută peisajului artistic din România și străinătate ca artist textilist, grafician, pictor, designer grafic și de interior. Membră al Uniunii Artiștilor Plastici din România, Filială Târgu-Mureș, Erna Judith Berger Moise este absolventă a Liceului de Arte din Târgu-Mureș. În anii ’90 a urmat studiile reputatei Facultății de Arte Textile și Modă „Shenkar” Ramat Gan din Israel și pe cele ale Academiei de Arte „Nicolae Grigorescu” București, Facultatea de Arte Decorative. Cu o activitate expozițională remarcabilă, artista este o prezență constantă pe simezele din țară și străinătate, prezentându-și creațiile în expoziții personale, de grup și la saloane de artă, începând cu anul 1989. Este autoarea a numeroase articole în reviste de specialitate, abordând subiecte de artă și design contemporan. Susține frecvent conferințe și workshop-uri în România, Ungaria, Israel, India.

Vernisajul expoziției „Angeli Mundi” va avea loc va avea loc marți, 4 iunie, de la ora 18:00, la Galeria „Art Nouveau” a Palatului Culturii din Târgu-Mureș, în prezența criticilor de artă Cora Fodor și Nagy Miklós Kund, precum și a invitaților de marcă ai vieții culturale târgumureșene. Curatoriată de Adriana Boanta, lector universitar al Universității de Arte din Târgu-Mureș, expoziția va fi deschisă spre vizitare perioda 4 iunie- 21 iunie 2024.
 
Galeria „Art Nouveau” a Palatului Culturii din Târgu-Mureș
Str. George Enescu nr.2, Târgu-Mureș
Program: Marți-Duminică 10:00-18:00
 

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay