Pe două roți de-a lungul Văii Mureșului Superior

Jun-16

Dragi prieteni!
Vă așteptăm cu drag la evenimentul intitulat "Pe două roți de-a lungul Văii Mureșului Superior", care va avea loc pe 16 iunie 2023. Tura va pleca din Reghin, ora 09:30 (adunarea si ședința tehnica) din parcarea Kaufland, colț cu Parcul Tineretului și va urma un traseu de 28 de kilometri, străbătând diferite localități de-a lungul Mureșului Superior, precum Suseni, Brâncovenești, Lunca Mureșului, Aluniș și Fițcău, având ca punct final lacul din loc. Aluniș.
Această tură înseamnă mai mult decât o simplă plimbare pe bicicletă, este o adevărată experiență comunitară care încurajează activitatea sportivă și întâlnirile prietenoase.
Participanții la tură vor primi apă și fructe în Fițcău, iar la lac vom avea o masă comună in doua pavilioane, unde vom oferi gulaș și apă tuturor participanților.
Descoperiți împreună cu noi zona de-a lungul Văii Mureșului Superior, bucurați-vă de plăcerea sportului în aer liber și fiți parte a acestei experiențe comunitare interesante! Participarea este gratuită, trebuie doar să aduceți cu voi bună dispoziție și spirit sportiv!
Veniți și fiți parte din această zi specială! Vă așteptăm cu drag!
Participarea la turul cu bicicleta necesită înregistrare prealabilă, care poate fi realizată prin linkul de mai jos. Deși participarea la tură este gratuită, este important de menționat că doar persoanele cu vârsta de peste 14 ani pot participa. Pentru cei cu vârsta între 14 și 18 ani, este necesar consimțământul părinților pentru a participa.

Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay